Provozní manažer je odpovědný za dohled a řízení provozních postupů společnosti – a za zajištění jejich úspěšného dokončení. Ať už jde o školení, nábor nebo jakoukoli jinou organizační činnost, zaměřují se na dosažení provozních cílů a zároveň optimalizují efektivitu a produktivitu
Požadované dovednosti a kvalifikace:
- Zajišťovat plynulý chod restaurace a dosahovat stanovených plánů.
- Kontrolovat a koordinovat práci podřízených zaměstnanců.
- Dohlížet na dodržování vysokých standardů v provozu restaurace.
- Komunikovat s našimi skvělými zákazníky a zajistí nezapomenutelnou zákaznickou zkušenost.
- Provádět základní administrativu a plánování pracovních rozpisů.
- Zkušenosti v řízení restauračního provozu.
- Schopnost motivovat a vést tým.
- Skvělé komunikační a organizační dovednosti.
- Znalost technických aspektů restauračního provozu.
- Schopnost řídit objednávky zboží a spravovat inventuru.